Creating a better world

with lightweight aluminium

English version comming soon.

Wil jij efficiënte aluminium producten ontwikkelen
in kortere tijd en kosten besparen?

Ben jij R&D manager/ engineer en wil je optimale producten zonder gedoe? Hier kun je terecht voor oplossingen, kennis en mogelijkheden met aluminium.

Ons doel is dat jij optimale aluminium producten ontwikkelt met efficiënt en duurzaam materiaalgebruik. Waarom? Omdat met optimaal toepassen van aluminium de wereld mooier en schoner wordt.

 

Onze missie is om 10.000 R&D managers en engineers zoals jij, te helpen met het maken van optimale aluminium producten. Door jou te helpen zijn slimme technologische oplossingen met aluminium efficiënte recyclebare producten.

 

Dit aanbod helpt je op weg.

Ga voor gratis kennis en informatie direct naar mijn blog. Als je meer wilt weten over de toestanden van aluminium kun je de PDF downloaden. Wil je helemaal rap van start en de basis tot in de puntjes beheersen? Meld je dan direct aan voor mijn online training. Je leest het al, er is genoeg kennis te vinden! Heb je specifieke vragen, en wil je hier een gericht antwoord op, neem dan contact met mij op voor consultancy, vragen of trainingsmogelijkheden op maat.

 

Wat anderen zeggen

Ellen heeft voor ons, docenten van de opleiding werktuigbouwkunde van de hogeschool Saxion, een tweedaagse cursus gegeven over alle aspecten (materiaalkunde, ontwerpen en productie) van Aluminium. We hebben twee interessante en zeer plezierige dagen gehad.Ellen beschikt over een grote expertise op het gebied van aluminium en kan dat op een prettige en duidelijke manier overbrengen. Haar betrokkenheid bij het onderwijs, in combinatie met kennisoverdracht over aluminium, is groot.

Niek van Toor

Docent, Saxion

Dankzij het consult van Aluminium Metal Knowledge hebben wij in korte tijd veel geleerd over het materiaal aluminium en de mogelijkheden ervan. Ook haar uitgebreide netwerk was zeer waardevol voor ons.

Martijn Kuitert

Fuction Development Leader Male Grooming, Philips