Pas aluminium slim toe

Creëer efficiënte 100% recyclebare producten

Leer hoe je slim en snel je keuze maakt en de materiaalkeuze niet langer een tijd verspillende saaie bezigheid is.

Leer met deze online video cursus over legeringen en eigenschappen

Wil jij aluminium inzetten maar heb je geen idee welke legering de juiste is voor jouw toepassing?
Kom je kennis tekort over aluminium kwaliteiten en heb je geen gevoel bij de aanduidingen?

Ben je het zat te zoeken in normen,  in stoffige materiaalkunde boeken, te verdwalen op het internet met teveel onbruikbare informatie, of te luisteren naar een saaie grijze man?

Wil jij op een aantrekkelijke manier de meest essentiële kennis over aluminium verkrijgen en geïntrigeerd worden door de mogelijkheden van dit lichtgewicht materiaal?

Met deze online cursus leer je:

Met deze cursus leer je het materiaal aluminium kennen. Je krijgt de essentiële kennis over  legeringen, achtergronden en processen die je helpen eenvoudig de juiste aluminium keuzes te maken.

Aluminium is een heel mooi en boeiend materiaal en dat wil jij ook ervaren (of voelen) als je aluminiumkennis aangeboden krijgt. Op je eigen plek, efficient de juiste kennis op het gewenste moment.

Ellen Vaders SpiegelWat krijg je:

In deze online video cursus krijg je in 25 minuten inzicht in aluminium legeringen. De legeringen worden voor je in een eenvoudig schema geplaatst. Je krijgt uitgelegd op welke wijze legeringen hun sterkte verkrijgen. Je krijgt inzicht in hun eigenschappen en er worden voorbeelden van veelgebruikte legeringen gegeven.

Je kunt de online cursus volgen voor € 59,- . Je krijgt bovendien een extra bonus indien je het vragenformulier na afloop invult. Deze bonus is de visual die je helpt in één oogopslag de legeringen en speciale eigenschappen te onthouden.

Met voldoende aluminium kennis kun jij je de materiaal keuze sneller en slimmer maken en kan je je volledig focussen op de ontwerpvraagstukken in plaats van op de materiaal specificatie. Ga nu aan de slag met deze online cursus!

 

Avatar
Ben Beerling
BBSUPPortLY

Ik heb de training geheel doorlopen. Mooi verhaal!

Avatar
llza Keeman

Prettig uitgelegd Ellen. Altijd fijn om weer even de basis op een rijtje voorgeschoteld te krijgen. Ben benieuwd naar het volgende lesmateriaal!

Joep Trappenburg

De kijker krijgt inzicht in de verschillende hoofdgroepen aluminium legeringen en hun concrete toepassingen. De mogelijkheden om de sterkte van aluminium te verhogen worden besproken. Een bewuste legeringskeuze en heldere afspraken met de fabrikant helpen problemen te voorkomen. De cursus verschaft inzicht en overzicht.